Header

Make-up

Display
Make-up
Display
Make-up - Buze
Make-up
Make-up - Buze
Make-up - Faţă
Make-up
Make-up - Faţă
Make-up - Ochi
Make-up
Make-up - Ochi
Make-up - Unghii
Make-up
Make-up - Unghii


Gama Jean d'Arcel pentru machiaj se remarcă prin culori extraordinare și ingrediente pentru îngrijirea pielii - hidratare, lifting, protecție UV. Fondurile de ten asigură o acoperire foarte bună, iar la acestea se adaugă diverse tipuri de pudră, produse de camuflaj, concealer și blusher. Jean d'Arcel ne oferă tot ce avem novoie pentru machiajul ochilor: bază pentru machiaj, fard de pleoape, contur de ochi, gel pentru sprâncene, diverse tipuri de mascara, inclusiv pentru ochi sensibili, și gene catwalk. Gama pentru buze include contur de buze, ruj și lipgloss în cele mai variante nuanțe, de la nud la culori intense, strălucitoare. Produsele cu efect reparator dau un aspect de unghii bine îngrijite, iar oja completează îngrijirea cu nuanțe mereu în trend.

Jean d'Arcel make-up - Trend culori primavara-vara 2017

Jean d'Arcel Romantic Beauty - Trend primăvară-vară 2017

Culori subtile, ușor sclipitoare, pentru un look feminin armonios.
Creioanele cremoase, cu formulă naturală, în culori de gheață albastră, gri mentă și alună, sunt rezistente la apă, au efect de lungă durată și sunt multifuncționale: pot fi folosite ca fard de ochi, kajal și highlighter.
Buzele vorbesc de la sine cu cele două rujuri - roșu geraniu și roz alună - în combinație cu lipgloss-ul roz poetic, de neînlocuit în acest sezon.
Unghiile de formă ovală, în nuanțe nude de coajă și liliac, sunt în armonie perfectă cu stilul romantic și se potrivesc la orice ocazie.
Pudra iluminatoare mozaic, cu pigmenți care reflectă lumina, corectează imperfecțiunile, dându-i tenului un finiș natural și o strălucire perfectă.
Fard de ochi oază verde Fard de ochi oază verde

Fard de ochi gheață oceanică Fard de ochi gheață oceanică

Fard de ochi roz vintage Fard de ochi roz vintage

Ruj de buze roșu geraniu Ruj de buze roșu geraniu

Ruj de buze roz alună Ruj de buze roz alună

Lipgloss roz poetic Lipgloss roz poetic

Pudră iluminatoare Pudră iluminatoare

Înapoi