Cosmetice profesionale Jean d'Arcel

Make-up

Make-up - Buze
Make-up
Make-up - Buze
Make-up - Faţă
Make-up
Make-up - Faţă
Make-up - Ochi
Make-up
Make-up - Ochi
Make-up - Unghii
Make-up
Make-up - Unghii


Gama Jean d'Arcel pentru machiaj se remarcă prin culori extraordinare și ingrediente pentru îngrijirea pielii - hidratare, lifting, protecție UV. Fondurile de ten asigură o acoperire foarte bună, iar la acestea se adaugă diverse tipuri de pudră, produse de camuflaj, concealer și blusher. Jean d'Arcel ne oferă tot ce avem novoie pentru machiajul ochilor: bază pentru machiaj, fard de pleoape, contur de ochi, gel pentru sprâncene, diverse tipuri de mascara, inclusiv pentru ochi sensibili, și gene catwalk. Gama pentru buze include contur de buze, ruj și lipgloss în cele mai variante nuanțe, de la nud la culori intense, strălucitoare. Produsele cu efect reparator dau un aspect de unghii bine îngrijite, iar oja completează îngrijirea cu nuanțe mereu în trend.

Jean d'Arcel make-up - Trend culori toamna 2017

BE COOL, BEE BEAUTIFUL

Trend culori toamnă/iarnă 2017
Spectacol de culori

long lasting eyeshadow pen :: creion de ochi cu efect de lungă durată
Aplicat pe pleoape, albastrul închis transformă noaptea în zi. Ca alternativă, noua nuanță nud metalic înfrumusețează orice look. Noile creioane, fără parfumuri, fără parabeni, rezistente la apă și cu efect de lungă durată, sunt foarte versatile. Pot fi aplicate pe întreaga pleoapă, ca fard de ochi, sau pot fi folosite ca și contur de ochi.

perfect shine mascara & liner :: mascara & liner cu glitter
perfect shine mascara & liner ultramodern, cu calități glamour și funcție triplă: ca și contur de ochi - datorită aplicatorului în formă de pensulă, ca simplă mascara, sau aplicat peste o mascara obișnuită.

Orice în afară de plictisitor! Trend rujuri
Culori mate - roz glacial, roșu sienna maroniu și bordo clasic – care nu se atenuează și dau buzelor un aspect neted și fin. Un alt avantaj este efectul de foarte lungă durată. Testate dermatologic, nu usucă buzele și dau o senzație de cremos și fin. Aroma discretă de vanilie răsfață și face buzele mai senzuale.

Trend lac de unghii: culori potrivite pentru orice ocazie!
Echivalentul unghiilor în stil frapant este stilul elegant, de exemplu, antracit metalic rece. În acest caz, perfecțiunea este cea mai importantă regulă. Pentru a fi în acord cu perioada gri a anului, unghiile pot fi vopsite și în culori estompate, cum este movul elegant. Nuanțele nude cu o tentă roz sunt deosebit de distinse și dau oricărui look un aspect feminin. Bordoul intens este întotdeauna potrivit și de bun gust. Acest trend este clasic și modern în același timp, și este remarcabil atât pentru o ținută office cât și pentru ocazii speciale, sau pentru o plimbare de seară!

Cea mai rapidă cale de la make-up la make-up glamour: perlele cu pudră iluminatoare
În cosmeticele de față Jean d'Arcel, se pune accent pe nuanțarea subtilă a tenului, cu efect iluminator. Perlele cu pudră iluminatoare, pastelată, cu nuanțe corectoare și care reflectă lumina, dau tenului un aspect uniform și luminos. Cine dorește să evidențieze anumite zone ale feței, poate folosi perlele ca highlighter. Produsul este prevăzut cu un puf, care îți permite să iei, cu precizie, de pe perle, cantitatea potrivită de pudră și să o aplici pe față, cu mișcări circulare. Ideală și ca highlighter pentru obraji și sub sprâncene.

Înapoi