Loading
Jean d'Arcel
Cos de cumparaturi Intrare cont Căutare
Cosmetice profesionale Jean d'Arcel

Ajutor » Despre Jean d'Arcel

Il était une fois... - A fost odată ca niciodată...

Jean d'Arcel

În 1960, Jean d’Arcel a fost întemeiată de Paul Sergent ca o companie de vânzări de produse cosmetice şi parfumuri în Paris. Sortimentul de produse s-a extins odată cu introducerea gamei de produse cosmetice pentru îngrijire, care reprezintă la momentul actual cel mai important atu al companiei Jean d’Arcel.

Peste aproape 10 ani, în 1969, a fost înfiinţată ramura de vânzări pentru Germania, iar actualul asociat al firmei, domnul Waltraut Sergent, a devenit director administrativ pentru Jean d’Arcel. Mai târziu a avut loc ocuparea unei clădiri noi, sediul firmei, aflat in Kehl/Rhine, Germania.

În următorii ani, domeniile de producţie s-au dezvoltat, iar datorită creşterii neîncetate a firmei, şi proprietăţile acesteia s-au înmulţit. În anul 1990 a avut loc deschiderea primului centru de instruire şi traininguri la sediul firmei din Kehl, concomitent cu lansarea gamei de mare succes Q10+O2. Peste alţi 6 ani, lângă sediul firmei a fost ridicată o clădire complet nouă, măsurând 2100 metri pătraţi. Clădirea avea să marcheze o nouă etapă de creştere a companiei, întrucât cu câţiva ani mai târziu, Jean d'Arcel avea să se lanseze în Marea Britanie.

După lansarea gamei Q10+O2 în 1990, a urmat în 1996 gama solară cu protecţie împotriva alergiilor provocate de soare, apoi în 2004 gama antirid Renovar cu Argireline şi Myoxinol, ca o alternativă la tratamentele cu botox, iar în 2005 gama Ayurveda şi Colecţia Caviar cu apă de izvor marin. Totodată, în această perioadă au fost relansate gamele Vitamina C şi Cacao. Mai târziu, în 2007 respectiv 2008, Jean d’Arcel avea să lanseze gama Naturelle, cu ingredienţi 100% naturali, şi gama ARCELMED pentru tratamente pre- şi post-operatorii în chirurgia estetică. Aceste două game aveau să demonstreze calitatea oamenilor din departamentul de cercetare-dezvoltare, profesionalismul şi experienţa de cincizeci de ani a companiei, fiind apreciate ca două game impresionante, atât ca şi concept, cât şi ca rezultate practice obţinute.

În perioada 2009-2010, sunt lansate noi game de produse:
- Renovar® StriLift Plus - împotriva ridurilor şi vergeturilor.
- Renovar® Phyto StemCell - produse cosmetice cu celule stem vegetale pentru corectarea imediată a ridurilor.
- Incarnation 5 - o gamă de lux, senzuală, elegantă, feminină, cu aromă irezistibilă de flori şi fructe.
- Homme - gama masculină cu parfum specific bărbătesc şi o prospeţime tonică, pentru îngrijire anti-îmbătrânire, special creată pentru pielea bărbaţilor.
- Private Spa Handcare-Pedicare - gamă specială pentru îngrijirea mâinilor şi picioarelor.
- NanoQ10+Omega3+6 - gama cu coenzima Q10 şi acizi graşi omega 3 şi omega 6 nanoîncapsulate, pentru ten uscat.
- Gel Amphisome - ser pentru reducerea ridurilor, cu tripeptide ce se găsesc în veninul viperei de templu.

De asemenea, tot în această perioadă, sunt relansate gamele de produse:
- Solaire - gama solară cu filtre UVA-UVB şi extract de Citrullus Lanatus.
- Thalasso Corps - o gamă specială de îngrijire, pentru păstrarea elasticităţii, fermizare, prevenirea şi tratarea vergeturilor şi a celulitei.

În 2010, se sărbătoresc 50 de ani de la înfiinţarea companiei Jean d'Arcel, cu această ocazie fiind lansat produsul Gel Amphisome.

În 2011, se relansează gama cu vitamina C, sub denumirea Jean d'Arcel Vitaminée - gama cu vitaminele frumuseţii, şi gama Miratense, sub denumirea Miratense Premium Lift.
Din martie 2011, gama Jean d'Arcel Naturelle este certificată NATRUE.

La începutul anului 2012, este lansată gama Incarnation 6 - produse parfumate cu note senzuale de flori şi fructe.

Urmează relansarea liniei de produse pentru ten sensibil şi cuperoză - Sensitive - fără parabeni, coloranţi şi uleiuri minerale, apoi Jean d'Arcel Hydratante - noua gamă pentru echilibrare hidro-lipidică a pielii.

În 2013, este lansată noua gamă pentru îngrijirea tenului tânăr - Jean d'Arcel PREVENTIVE.
Tot in 2013, sunt lansate noua gamă masculină Homme 2013, gama anti-age Experte Beaute şi gama parfumată Incarnation 7.

2015: Gama Rose Sublime, frumusețe și feminitate cu DamasCell'Luxe System.

2015: Gama Prestige - Un sistem modern de îngrijire care menține pielea intactă și tânără, având la bază complexul Anti-Progeria și vitamine importante - A, B5, C, E - pro-retinol, imunomodulatorul beta-glucan și sistem de hidratare AquaxylTM.

2016: Gama Incarnation 8 - Parfum, gel de duș și lapte de corp cu buchet floral feminin, cu note de fructe și arome senzuale de condimente.

2016: Gama Miratense Lift Detox având la bază un sistem de ingrediente active - Pro-Sirt 1 și R4-Detox-Complex - care facilitează comunicarea dintre celule, activează proteina longevității celulelor și asigură protecție optimă împotriva influențelor dăunătoare de mediu.

2016: Gama Vénusté pentru îngrijirea corpului - produse care corectează celulita și vergeturile, dau volum bustului, refac fermitatea pielii, relaxează și te învăluie în senzație de bine.

2017: Gama Végétalie - un nou concept de cosmetice, 100% vegane și naturale, cu certificări Vegan Society și NATRUE.

2017: Gama Arcelmed - Medical Beauty - produse profesionale speciale pentru tratamente cosmetice de înaltă tehnologie pentru față și corp.

2017: Este relansată gama Make-up, care se remarcă prin culori extraordinare și ingrediente pentru îngrijirea pielii - hidratare, lifting, protecție UV.

2018: Gama Incarnation 9 - gel de duș, lapte de corp și parfum feminin, cu note floral-fructate, ușor astringente, seducătoare și pline de mister. Un poem fără cuvinte!

2018: Relansarea gamei Sensitive pentru ten sensibil și cuperoza, cu ingrediente active blânde, ultra pure, fără parfumuri, fără materii brute pe bază de uleiuri minerale, silicon, PEG sau parabeni.

În plus, în fiecare anotimp sunt lansate produse speciale: tratament de vară, tratament de iarnă, tred al culorilor primăvară/vară, respectiv toamnă/iarnă, seturi de tratament de folosit acasă, seturi de produse la preț avantajos și multe alte produse de sezon.
Pentru mai multe detalii, vă recomandăm să accesaţi şi pagina NOUTĂŢI, unde puteţi vedea produsele lansate recent şi completările la gamele existente.
Produse Tratamente cosmetice de ultimă generație, pentru față și corpAjutor

Înapoi