Jean d'Arcel
Cos de cumparaturi Intrare cont
Cosmetice profesionale Jean d'Arcel

Articole » Problemele pielii

Data: 2012-06-26

Hiperpigmentarea pielii
Înainte să recomandăm un tratament, este de datoria noastră să explicăm exact ce se întâmplâ în cazul hiperpigmentării. Hiperpigmentarea apare atunci când anumite zone ale pielii sunt vătămate într-o formă sau alta (stoarcerea coşurilor, scărpinarea pielii, substanţe din produse cosmetice cu acţiune dură, etc). Reacţia pielii la astfel de acţiuni este producerea în exces de melanină (pigmentul ce dă culoare pielii).

Ideal este să previi pe cât posibil stimularea producerii de melanină, tratând zonele afectate cu multă grijă. Trebuie deranjate cât mai puţin. Acizii alphahydroxy (sau "alfahidroxiacizii") pot ajuta la depigmentare, însă trebuie acordată mare atenţie concentraţiei acestora. Există cosmetologi care folosesc greşit concentraţii mult prea mari şi te vor aigura de eficienţa produsului lor. Însă aceste produse pot duce la hipopigmentare, iar tenul va prezenta pete albe în acest caz. Este de preferat o concentraţie mai mică şi mai multă răbdare.


Tratamentul cosmetic Jean d'Arcel

Iată ce vă recomandăm noi. Jean d'Arcel a creat o gamă specială pentru probleme de genul acesta şi chiar mai grave (cicatrici profunde, boli epiteliale, etc), care se numeşte ArcelMED. Din această gamă, ideal ar fi să folosiţi următoarele 3 produse împreună, sub formă de tratament:

1. ArcelMED - DERMAL WHITENING
Această cremă pentru albirea pielii oferă şi protecţie a zonelor afectate de o mulţime de factori externi. Printe aceştia, un risc major îl reprezintă închiderea la culoare a petelor datorită luminii şi a soarelui.
Link: http://www.jeandarcel.ro/produs/crema-24h-impotriva-depigmentarii-din-cauza-luminii-naturale/130

2. ArcelMED - AHA Care
O cremă cu AHA în concetraţie de 10% (aici intervine ceea ce spuneam mai sus despre concentraţii), care va acţiona ca agent de curăţare, micro-cicatrizare, unde este cazul, şi regenerare a ţesuturilor epiteliale.
Link: http://www.jeandarcel.ro/produs/preparat-din-acizi-din-fructe/228

3. ArcelMED - AHA Neutralising
Unul dintre efectele oricărei creme cu acizi din fructe (AHA) este schimbarea PH-ul pielii. Veţi simţi chiar usturimi după folosire. Pentru a readuce nivelul PH-ului la normal şi a da o senzaţie de confort, este nevoie de acest gel.
Link: http://www.jeandarcel.ro/produs/gel-neutralizator-pentru-tratamentele-cu-acizi-din-fructe/230

Trebuie să vă informăm că există anumite produse pe piaţă, care combină substanţe din cele trei produse de mai sus pentru a oferi un produs mai ieftin şi mai uşor de folosit. Deşi intenţia este bună, rezultatul poate fi unul dezamăgitor. Motivul pentru care aceste substanţe NU SE POT FOLOSI ÎMPREUNĂ este că PH-ul AHA crează un mediu instabil pentru multe alte substanţe, şi chiar creme de soare. Vă recomandăm să nu cumpăraţi niciodata produse cu acizi din fructe care menţionează, spre exemplu, "Protecţie solară" sau ceva asemănător.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi. Dacă vă decideţi să faceţi o comandă, vă invităm să folosiţi eShop-ul, sau  scrieţi-ne un email cu adresa, numărul de telefon şi numele complet, şi vom trimite comanda manual. Dacă nu veţi face o comandă, vă dorim mult succes şi sperăm să găsiţi soluţia optimă.


O zi minunată!
Sănătate!
Monica Catană, cosmetician
Jean d'Arcel Cosmetique, România


Articole

Înapoi