Jean d'Arcel
Cos de cumparaturi Intrare cont
Cosmetice profesionale Jean d'Arcel

Video » Împachetare cu alge


Prezentarea produsului


Este un tratament anticelulitic pe bază de alge 100% şi se poate folosi atât pentru tratamente parţiale, cât şi complete.
Împachetarea cu alge este un tratament simplu, în trei paşi:
  • peeling
  • aplicarea măştii
  • îndepărtarea măştii
Peeling-ul corporal se poate efectua cu HIMALAYA SALT SCRUB şi are scopul de a îndepărta celulele moarte de pe piele, pentru a creşte capacitatea de absorbţie a pielii.

Intensitatea peeling-ului poate fi ajustată foarte simplu, prin umezirea mâinilor.
Astfel, în cazul pielii sensibile, mâinile trebuie umezite în faza de început, iar în celelalte cazuri, vă puteţi umezi mâinile mai târziu. De asemenea, intensitatea peeling-ului mai poate fi reglată şi prin felul în care este apăsată pielea.

O alternativă la peeling-ul cu sare este peeling-ul cu enzime, pe care îl puteţi folosi dacă pielea este foarte sensibilă, cu varice şi venectazii.
Peeling-urile cu sare sunt foarte potrivite pentru cabinetele care nu dispun de duş, deoarece granulele de sare se dizolvă prin umezirea mâinilor, iar resturile pot fi îndepărtate cu o compresă umedă.

Pudra de alge se amestecă cu apă, pentru a forma o pastă fină, uşor de aplicat.
Principalele ingrediente din MEHODE ALGUES AMINCISSANTE/SLIMMING BODY PACK sunt: algele Laminaria Digitata, care stimulează metabolismul, în special metabolismul lipidelor, şi au efect de eliminare a substanţelor reziduale din piele; algele Lithothamnium Calcareum - bogate în oligoelemente, cu efect de curățire în profunzime; algele Fucus Serratus au efect de drenaj și stimulează fibroblastele, care au rol important în producerea colagenului.

Masca se aplică mai întâi pe partea superioară a corpului, pe abdomen, pe braţe şi pe picioare, apoi pe spate.
Este foarte important ca masca cu alge să fie bine masată, pentru că, datorită masajului, substanţele active se absorb foarte bine în piele.
Masca se lasă să acţioneze 15 minute, după care clienta merge la duş şi îndepărtează complet masca cu alge.
În cazul tratamentelor parţiale, masca poate fi acoperită cu folie, ca să rămână moale şi uşor de îndepărtat cu compresa umedă.

Tratamentul poate fi încheiat cu un masaj cu unul din uleiurile (de exemplu, ULEI DE SUSAN PENTRU MASAJ CORPORAL sau ULEI DE MASAJ CU CACAO) sau cremele Jean d'Arcel pentru corp (REFIRMING BODY CREAM).

Video

Înapoi