Jean d'Arcel
Cos de cumparaturi Intrare cont
Cosmetice profesionale Jean d'Arcel

Video » Împachetări cu cacao


Prezentarea produselor folosite


Dream of Cocoa - Împachetările cu cacao, o experienţă de vis

Un tratament anticelulitic, relaxant, detoxifiant, care stimulează circulaţia şi microcirculaţia.
Este un tratament care include body peeling şi masaj, pe lângă împachetarea propriu-zisă.
Produsele folosite în cadrul tratamentului sunt pudră de cacao, ulei de susan, sare marină şi concentrat aromat Vénusté.

Pentru un body peeling complet, se amestecă aproximativ 30 ml sare marină cu uleiul - în proporţie de 1 la 3, la care se adaugă puţină pudră de cacao şi câţiva stropi de concentrat aromat Vénusté, pentru ca această experienţă să fie plăcută şi din punct de vedere olfactiv.
Amestecul se aplică pe piele cu mâinile, iar intensitatea peeling-ului poate fi ajustată prin umezirea mâinilor.
Peeling-ul se efectuează treptat, începând cu spatele şi continuând pe picioare, abdomen, braţe şi decolteu.
Se pot efectua şi tratamente corporale parţiale, de exemplu, un tratament anticelulitic remarcabil. În acest caz, body peeling-ul, masajul şi împachetarea se efectuează numai pe coapse şi pe fese.
Datorită uleiului, pielea nu este iritată deloc, ci îngrijită, iar substanţa activă din boabele de cacao - teobromina - este perfect absorbită în piele, stimulând microcirculaţia şi facilitând detoxifierea şi eliminarea produşilor reziduali.
În plus, din cacao se eliberează şi endorfine, astfel că acest tratament conferă o stare de bine atât clientei, cât şi cosmeticienei.

Mâinile se înmoaie repetat în apă şi se continuă peeling-ul până când cristalele de sare nu se mai simt pe piele, iar reziduurile se îndepărtează cu o compresă umedă.
Masajul cu ulei de susan este unul foarte special, datorită uleiului 100% pur, dar şi pentru că se efectuează cu braţele, nu cu mâinile.

Urmează împachetarea cu cacao, care poate fi parţială, de exemplu pe spate, sau pentru tratamentul celulitei, pe coapse.
Boabele de cacao, mai ales coaja, conţin substanţe care intensifică circulaţia şi microcirculaţia, de aceea împachetările cu cacao sunt recomandate în tratamentele anticelulitice.
Pentru o împachetare corporală completă, sunt necesare 250 grame de pudră de cacao, care se amestecă cu apă, astfel încât masca să aibă o consistenţă cremoasă.
Vara, mai poate fi adăugat şi puţin ulei de mentă, iar iarna, arome de vanilie şi scorţişoară. Deci, nu trebuie să fie întotdeauna clasica ciocolată.

Masca trebuie lăsată să acţioneze aproximativ 20 de minute, cu o folie aplicată deasupra. Astfel, masca nu se usucă şi este foarte uşor de îndepărtat prin împingerea foliei. Resturile se îndepărtează cu o spatulă, după care pielea se şterge cu o compresă umedă, iar duşul nu este absolut necesar.
Pielea rămâne plăcută, netedă şi mătăsoasă, după acest tratament.

Video

Înapoi