Jean d'Arcel
Cos de cumparaturi Intrare cont
Cosmetice profesionale Jean d'Arcel

Video » Masca cu extract de alge şi vitamina CEste un masaj facial pe bază de alge liofilizate în combinaţie cu un produs Jean d'Arcel special, numit ACTIVATING COMPLEX. Fără acesta, masajul cu MATRIGEL nu poate fi realizat.

Fiind un masaj fără grăsimi, este potrivit pentru orice tip de piele. Algele au un efect puternic hidratant şi previn deteriorarea elastinei.
Mai întâi, pielea trebuie curăţită şi tonifiată cu produse corespunzătoare tipului de ten. Apoi, folosind o pensulă, umeziţi pielea cu ACTIVATING COMPLEX, aplicaţi tampoanele de matrigel şi umeziţi din nou.
Tampoanele mari sunt identice şi se aplică pe obraji, iar cel mai îngust, pe bărbie.

Substanţele din alge se dizolvă imediat ce vin în contact cu ACTIVATING COMPLEX, iar pentru a facilita absorbţia acestora, puteţi efectua un masaj facial clasic.
Pentru a putea efectua masajul fără întreruperi, puneţi o tăviţă cu ACTIVATING COMPLEX la baza gâtului clientei. În timpul masajului, dacă simţiţi că pielea se usucă, efectuaţi o mişcare de tranziţie spre tăviţă, indiferent în ce zonă a feţei vă aflaţi, umeziţi o mână, apoi cealaltă şi continuaţi masajul spre punctul unde aţi întrerupt.

După ce terminaţi masajul, este foarte important să curăţiţi faţa cu loţiune de curăţire. Folosiţi exclusiv loţiune de curăţire, în nici un caz alt produs, ca spuma sau gelul.
Vă recomandăm să îndepărtaţi loţiunea de curăţire cu un burete. Buretele vă permite să presaţi mai tare şi să curăţiţi zonele mai greu accesibile ale feţei, cum este conturul părului, zona buzei superioare şi a nasului.
După curăţire, tonifiaţi ca de obicei.

Video

Înapoi