Loading
Jean d'Arcel
Cos de cumparaturi Intrare cont Căutare
Cosmetice profesionale Jean d'Arcel

Video » Masca Termică


Prezentarea produsului


Acest tratament este benefic pentru toate tipurile de piele, pentru că stimulează circulaţia, iar substanţele active din produsele aplicate sub mască se absorb foarte bine în piele.

PLASTIFORM BIO-MASKE / THERMO-MASK este o pudră foarte specială, care se amestecă cu apă - pentru a forma o masă consistentă - şi apoi se aplică pe piele.
În cazul tratamentului pentru faţă, pregătirile se efectuează în mod obişnuit: demachiere, tonifierea pielii, peeling sau LOTION DESINCRUSTANTE, şi o fiolă corespunzătoare tipului de ten.

Particularitatea acestei măşti termice este că puteţi trata individual fiecare zonă a feţei, cu produsul corespunzător. Aceasta înseamnă că crema pentru gât se aplică pe gât, crema pentru piele rozacee - pe zonele cu piele rozacee, crema pentru ochi - în zona ochilor, şi aşa mai departe.
Puteţi aplica 5-10 produse diferite, care vor fi foarte bine absorbite în piele, datorită căldurii de la masca termică.

Puneţi o cantitate din fiecare produs pe o paletă, astfel încât să le aplicaţi cât mai uşor şi mai repede.
Dacă există inflamaţii sau impurităţi pe piele, este recomandat să aplicaţi produsul BLEMISH CONTROL, sau produsul 24H CLEARING CREAM.
În plus, aveţi nevoie de o cremă pentru modelaj, care se aplică, în strat gros, pe toată faţa, la sfârşit, după ce terminaţi de aplicat cremele speciale. De exemplu, RICH MASSAGE CREAM sau STRESS RELIEF MASSAGE CREAM sunt creme de masaj bogate în uleiuri, care nu se absorb prea repede în piele.
Această cremă previne contactul direct al măştii cu pielea. Deci, cremele speciale nu vor pătrunde în mască, iar substanţele active pot să-şi facă efectul în piele.

Urmează aplicarea produselor speciale pe piele, cu mişcări de jos în sus, întotdeauna.
În funcţie de vârsta clientei şi de starea pielii, puteţi folosi produse cu efect mai intens, dacă este cazul. De exemplu, pentru ochi, LIFTING EYE CARE din gama Multibalance, sau EYE-LIP ZONE LIFT din gama Miratense.

Apoi aplicaţi crema pentru modelaj. Dacă doriţi, puteţi aplica un tifon peste cremă, dar nu este neapărat necesar.
Este foarte important ca masca să nu vină în contact cu părul. Deci, aplicaţi un strat gros de cremă pe sprâncene, pe conturul părului şi pe zonele cu puf de pe faţă, iar pe conturul părului, aplicaţi şi câteva şerveţele.

În timpul acestui tratament, nu se efectuează nici un masaj facial, deoarece se urmăreşte tratarea individuală a fiecărei zone în parte.

Masca termică trebuie preparată la, aproximativ, 30 de grade. În 5 minute, masca se încălzeşte până la 42 de grade, temperatură care rămâne constantă timp de 1 minut, după care scade treptat, timp de 10-15 minute.
Aveţi nevoie de 280-300 ml de apă, la temperatura menţionată. Mai întâi, puneţi apa în vas, apoi pudra şi amestecaţi bine. Folosiţi un vas flexibil, astfel încât să îndepărtaţi uşor resturile de mască uscate.
Este recomandat să folosiţi un termometru. Temperatura poate fi cu 2 grade mai mult sau mai puţin, dar, oricum, nu ar trebui să vă bazaţi pe simţuri. Proprietăţile măştii pot varia foarte mult în funcţie de temperatură. Aceasta înseamnă că, dacă temperatura apei este prea mare sau prea mică, modelajul se îngroaşă prea repede şi nu îl mai puteţi aplica, sau va curge şi nu îl puteţi aplica deloc.

Înainte să aplicaţi masca, umeziţi un tampon cu GENTLE FACE TONIC şi aplicaţi-l pe buze. Din acest moment, clienta nu va mai putea să vorbească. De aceea, trebuie să stabiliţi nişte convenţii înainte. De exemplu, degetul în sus poate însemna că totul este foarte bine, şi aşa mai departe.
Acum, urmează aplicarea măştii.
Prima lingură o puneţi pe frunte. Nu ezitaţi să aplicaţi o cantitate mai mare.
A doua lingură, pe gât.
A treia lingură, pe buze.
Următoarea lingură se pune în sus, de la gură spre osul feţei.
Mai puneţi o lingură pe frunte. Iar acum puteţi uni masca.
Aveţi grijă să aplicaţi întotdeauna de jos în sus şi să întindeţi modelajul de jos în sus, pentru a obţine un efect de lifting.
Pe nas, aplicaţi doar la sfârşit, când masca este suficient de consistentă ca să nu curgă spre ochi.

Masca ar trebui să arate bine întotdeauna, în ipoteza că clienta doreşte să o ia acasă, ca suvenir, sau poate Dvs. veţi dori să o puneţi în vitrină. Pentru aceasta, înmuiaţi lingura în apă şi faceţi ultimele retuşuri. Astfel, masca va fi netedă şi frumoasă.
După un timp, veţi simţi că masca este destul de tare şi nu mai poate fi modelată. În acest moment, ar trebui să încheiaţi aplicarea.

Masca trebuie lăsată să acţioneze aproximativ 20 de minute, după care se scoate într-o singură bucată. Oricum, masca poate fi scoasă mai repede dacă este cazul.
După ce scoateţi masca, resturile se îndepărtează cu apă rece, iar clienta arată ca proaspăt sosită din vacanţă.

Video

Înapoi