Jean d'Arcel
Cos de cumparaturi Intrare cont
Cosmetice profesionale Jean d'Arcel

Video » Matricol cu aloe vera


Prezentarea produsului


În acest tratament, se foloseşte o foaie de colagen impregnată cu diverse substanţe active, care se aplică pe faţă cu ajutorul produsului BASIS COMPLEXE / ACTIVATING COMPLEX, şi se lasă să acţioneze 10-15 minute.

Mai întâi, demachiaţi ochii, buzele şi faţa. În acest scop, se recomandă o loţiune de curăţire şi un tonic facial. De asemenea, se recomandă un peeling sau EXFOLIATING TONIC, şi o fiolă corespunzătoare tipului de ten.

Foaia este formată din colagen pur şi este impregnată cu diverse substanţe active, în acest caz, substanţa activă este aloe vera.
Foaia se taie după forma feţei, apoi se aplică cu ajutorul produsului BASIS COMPLEXE / ACTIVATING COMPLEX.
Pentru a o tăia la dimensiunea corectă, îndoiţi foaia în două şi adaptaţi-o la forma feţei. Aceasta înseamnă că începeţi de la conturul părului, spre nas, până deasupra bărbiei. Marcaţi nasul şi bărbia prin îndoituri uşoare, apoi tăiaţi aproximativ 2 cm vertical şi 1 cm orizontal, în zona nasului, iar de la îndoitura bărbiei, tăiaţi un triunghi în centru, pe care îl veţi aplica pe nas, mai târziu.
Colţurile pot fi rotunjite, astfel încât foaia să se potrivească perfect pe conturul feţei.
Folosind o pensulă, umezim jumătate din faţă cu BASIS COMPLEXE / ACTIVATING COMPLEX.
Acest produs conţine apă special purificată, aloe vera, pantenol şi un agent de gelificare uşoară, care previne evaporarea loţiunii. Loţiunile pe bază de apă obişnuită nu au această proprietate.

Odată ce jumătate de faţă este umezită, foaia se adaptează la forma feţei. Apăsaţi bine, cu grijă, şi umeziţi din nou. ACTIVATING COMPLEX se aplică cu pensula, apăsând mai tare şi fără grabă. Ca urmare, foaia se adaptează perfect la forma feţei, exact ca o a doua piele.
Îndoiţi foaia şi umeziţi cealaltă jumătate a feţei, apoi modelaţi foaia după forma feţei.

Substanţele active pătrund în piele, iar rezultatul este un tratament hidratant foarte plăcut, potrivit mai ales pentru pielea sensibilă.
Puteţi facilita eliberarea substanţelor active prin masaj cu ICE TREATMENT BALL, sau cu pietre preţioase, sau un masaj cu mâna, direct pe foaia de colagen.
În acest caz, foaia trebuie umezită din nou, iar bucata triunghiulară se aplică pe nas doar la încheierea masajului, pentru că ar putea aluneca din cauza mişcărilor.

ICE TREATMENT BALLS se păstrează în frigider şi se folosesc reci. Începeţi cu fruntea şi efectuaţi mişcări circulare pe faţă, presând punctele de acupunctură. De asemenea, masaţi şi gâtul. Acesta este un tratament răcoritor foarte plăcut şi relaxant.
Masajul cu ICE TREATMENT BALLS durează aproximativ 3 minute.

În cazul masajului cu pietre preţioase, alegm pietrele potrivite în funcţie de foaia de colagen şi de tratament.
Foaia de colagen cu aloe vera are proprietăti calmante, iar pietrele verzi sunt foarte potrivite în acest caz, deoarece şi ele au un efect calmant.
Pietrele preţioase se curăţă înainte de folosire.

Masajul cu pietre preţioase începe de la frunte, cu mişcări circulare sau plane.
De asemenea, punctele de acupunctură pot fi masate foarte bine cu pietrele preţioase.
Aveţi grijă ca pietrele să nu vină în contact şi continuaţi masajul cel mult 3-5 minute.

A treia variantă de masaj, este masajul manual, peste masca de colagen.
Umeziţi-vă ambele mâini cu ACTIVATING COMPLEX. Astfel, puteţi masa direct pe foaia de colagen.
Masca se va încălzi de la masaj, ceea ce e foarte plăcut pentru majoritatea clientelor.
Asiguraţi-vă că masca e bine aplicată, astfel încât să nu alunece.
De îndată ce mâinile se usucă, umeziţi-le din nou, fără să pierdeţi contactul cu pielea clientei. Din acesată cauză, vasul trebuie plasat la baza gâtului clientei.
Masaţi punctele de acupunctură şi continuaţi masajul timp de 3-5 minute, ca şi în cazul masajului cu Ice Treatment Balls sau cu pietre preţioase.

La încheierea masajului, aplicaţi bucata triunghiulară pe nas. Pentru aceasta, aplicaţi ACTIVATING COMPLEX pe nas, aplicaţi triunghiul şi umeziţi din nou, apoi lăsaţi masca să acţioneze 10 minute.
După aceea, îndepărtaţi masca de jos în sus şi continuaţi tratamentul.

Video

Înapoi