Jean d'Arcel
Cos de cumparaturi Intrare cont
Cosmetice profesionale Jean d'Arcel

Video » Metoda Ayurveda pentru faţăEste un masaj ayurvedic al feţei, scalpului, gâtului şi decolteului, cu produse Jean d'Arcel din gama Vénusté. Masajul are efect relaxant, stimulează circulaţia, catifelează pielea, fiind stimulată în acelaşi timp şi detoxifierea internă şi externă a corpului.

Pentru păr şi scalp, este recomandat uleiul de susan încălzit în prealabil, iar pentru faţă, uleiul de migdale. În plus, uleiul esenţial - Vata, Kapha sau Pitta - este ales de clientă, înainte de tratament. Acesta se foloseşte mai târziu, pentru stimularea centrilor vitali.

Tratamentul începe prin aplicarea uleiului pe păr, de la creştet spre conturul părului, clienta fiind aşezată pe scaun. Uleiul se aplică cu generozitate, de la rădăcina părului până la vârf.
Nu există o împachetare a părului mai bună ca aceasta!

Părul creţ trebuie pieptănat bine înainte de tratament.

După tratament, şamponul se aplică direct pe păr şi abia după aceea se umezeşte cu apă. Dacă umeziţi întâi părul cu apă, îndepărtarea uleiului va fi dificilă.

Masaţi muşchii gâtului, apoi scalpul, cu vârful degetelor, fără a apăsa prea tare, pentru că masajul trebuie să fie relaxant. Puteţi folosi orice tehnică doriţi, puteţi chiar să improvizaţi.
Muşchiul trapez se masează energic, cu mişcări descendente intense şi ascendente uşoare, până la vârful părului.

Întotdeauna, înainte de masajul facial, îndepărtaţi de pe mâini uleiul de susan, pentru că veţi folosi ulei de migdale sau de jojoba.
Uleiul pentru masajul facial se încălzeşte uşor şi se aplică pe faţă cu mâna.
Masaţi toată faţa, cu mişcări circulare sau de netezire, inclusiv urechile, umerii şi decolteul. Continuaţi tratamentul cu clienta întinsă pe canapea şi stimulaţi diverşi centri vitali, folosind uleiul esenţial ales de clientă la începutul tratamentului.

Masaţi din nou faţa, apoi scalpul şi conturul părului, după traiectorii specifice, cu mişcări continuate până la vârful părului.

Tratamentul se încheie cu un masaj facial cu mişcări specifice, circulare sau de netezire, alternative sau simultane, din centrul feţei spre exterior.
Pe DVD-ul de prezentare, sunt descrise amănunţit toate fazele tratamentului, astfel că va fi foarte simplu să efectuaţi acest tratament.

Video

Înapoi