Loading
Jean d'Arcel
Cos de cumparaturi Intrare cont Căutare
Cosmetice profesionale Jean d'Arcel

Ajutor » Termeni şi condiţii

Magazinul online www.jeandarcel.ro, numit în continuare site sau magazin online, este administrat de compania s.c. Salon de Înfrumuseţare Monica® s.r.l., înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J35/1218/91 şi având Codul Unic de Înregistrare RO1809060, numită în continuare Compania.
Utilizarea site-ului www.jeandarcel.ro, proprietate a companiei s.c. Salon de Înfrumuseţare Monica® s.r.l., presupune acceptarea termenilor şi condiţiilor prezentate în continuare.

Înregistrarea ca utilizator al site-ului și efectuarea de comenzi din site presupune acordul dumneavoastră de a primi anumite notificări, prin e-mail, incluzând mesajele automate care se trimit din site la înregistrare sau la efectuarea comenzilor.
Magazinul online www.jeandarcel.ro funcţionează corect numai dacă este activat limbajul JavaScript în browser-ul pe care îl folosiţi. Pentru mai multe informaţii, vă recomandăm să accesaţi și paginile CUM CUMPĂR, ÎNTREBĂRI și UTILIZARE COOKIE-URI.

Informaţiile furnizate la înregistrare, sau la efectuarea comenzilor, trebuie să fie corecte şi complete. Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzător pentru pagubele cauzate de informaţiile greşite sau incomplete.
De asemenea, sunteţi singurul răspunzător de activitatea desfăşurată în cadrul contului şi vă obligaţi să păstraţi securitatea parolei contului. Dacă securitatea contului dumneavoastră este compromisă - de exemplu, dacă contul este utilizat neautorizat de către altcineva - trebuie să anuntaţi imediat Compania, pe adresa de email E-mail pentru suport tehnic. Compania nu este responsabilă pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.

Se consideră ilegală furnizarea de date false la efectuarea unei comenzi, caz în care ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale împotriva persoanei respective.

Utilizarea site-ului presupune acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de Companie.
Compania se obligă să administreze în condiţii de siguranţă datele personale ale utilizatorilor. Scopurile colectării acestor date sunt operarea şi livrarea comenzilor și informarea utilizatorilor cu privire la noutățile și ofertele din site. Utilizatorii care nu doresc să mai primească astfel de informații, au posibilitatea să solicite omiterea adresei lor de email atunci când se trimit mesajele. De asemenea, Compania are obligaţia să şteargă contul de utilizator, dacă solicitaţi acest lucru de pe adresa de e-mail asociată contului dumneavoastră.

Site-ul www.jeandarcel.ro poate să conţină link-uri spre alte site-uri ale companiei, sau link-uri spre site-uri partenere, care se deschid într-o fereastră nouă.

Prin utilizarea acestui site, sunteţi implicit de acord să nu folosiţi nici un sistem care trimite mesaje în mod repetat, sau care dăunează în vreun fel Companiei, site-ului sau utilizatorilor site-ului.

Colectarea datelor personale se face prin salvarea în baza de date a formularelor disponibile pe site, care sunt completate de utilizatori la crearea contului de utilizator și la efectuarea comenzilor. Fiecare utilizator care și-a creat un cont pe site, are posibilitatea să vadă datele personale pe care le-a furnizat și comenzile efectuate de-a lungul timpului, ca utilizator logat.

Conţinutul acestui site vă este oferit doar cu scop informativ, nefiind permisă copierea sau distribuirea parţială sau integrală, în nici un fel de mediu, fără o autorizaţie scrisă, obţinută de la Companie.

s.c. Salon de Înfrumuseţare Monica® s.r.l. oferă descrierea produselor în limba română, fotografii, preţ (cu excepţia produselor noi), iar în cazul tratamentelor complexe, DVD-uri de prezentare cu subtitrare în limba română, şi nu poate fi făcută responsabilă pentru pagubele cauzate de folosirea necorespunzătoare a produselor cosmetice achiziţionate prin intermediul acestui site.
Imaginile produselor prezentate pe site pot să difere de produsul real, datorită modificării design-ului, fară notificare prealabilă, de către producător.

Compania nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile cauzate de erorile care pot să apară în site sau de nefuncționarea temporară a site-ului.
În cazul în care prețurile sau alte informații despre produse sunt afișate gresit, inclusiv din cauză că au fost introduse greșit în baza de date, ne rezervăm dreptul să anulăm comanda respectivă și să-l anunțăm pe client în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută.
Informațiile despre produse prezentate pe site sunt preluate de la producător și Compania nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

Vă rugăm să rețineți că plăţile sunt finale, sumele plătite nefiind rambursate în nici o situaţie, indiferent de metoda de plată.

Prețurile pot suferi modificări neanunțate, iar promoțiile sunt valabile în limita stocului, sau în perioada de timp menționată.
Compania îşi rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site fără nici o notificare prealabilă. Utilizatorii interesaţi de produsele noi pot vizita pagina NOUTĂŢI.

Site-ul www.jeandarcel.ro se adresează persoanelor cu vârsta peste 18 ani, care sunt în măsură să înţeleagă termenii şi condiţiile, dar şi modul în care se creează un cont şi se trimit comenzi, în cazul persoanelor care folosesc aceste facilităţi. Dacă aveţi sub 18 ani, vă rugăm să nu folosiţi site-ul www.jeandarcel.ro.

Vă mulţumim!

Ultima actualizare: 18 iulie 2018.

Ajutor

Înapoi