Oferta verii 2018

Cosmetice profesionale Jean d'Arcel: Oferta verii 2018

Ajutor » Termeni şi condiţii

Magazinul online www.jeandarcel.ro, numit în continuare site sau magazin online, este administrat de compania s.c. Salon de Înfrumuseţare Monica® s.r.l., înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J35/1218/91 şi având Codul Unic de Înregistrare RO1809060, numită în continuare Compania.
Utilizarea site-ului www.jeandarcel.ro, proprietate a companiei s.c. Salon de Înfrumuseţare Monica® s.r.l., presupune acceptarea termenilor şi condiţiilor prezentate în continuare.

Înregistrarea ca utilizator al site-ului presupune acordul dumneavoastră de a primi anumite notificări, prin e-mail, incluzând mesajele automate care se trimit din site la înregistrare.
Magazinul online www.jeandarcel.ro funcţionează corect numai dacă este activat limbajul JavaScript în browser-ul pe care îl folosiţi. Pentru mai multe informaţii, vă recomandăm să accesaţi și paginile CUM CUMPĂR, ÎNTREBĂRI și UTILIZARE COOKIE-URI.

Informaţiile furnizate la înregistrare trebuie să fie corecte şi complete. Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzător pentru pagubele cauzate de informaţiile greşite sau incomplete.
De asemenea, sunteţi singurul răspunzător de activitatea desfăşurată în cadrul contului şi vă obligaţi să păstraţi securitatea parolei contului. Dacă securitatea contului dumneavoastră este compromisă - de exemplu, dacă contul este utilizat neautorizat de către altcineva - trebuie să anuntaţi imediat administratorul site-ului (E-mail pentru suport tehnic). s.c. Salon de Înfrumuseţare Monica® s.r.l. . Compania nu este responsabilă pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.

Se consideră ilegală furnizarea de date false la efectuarea unei comenzi, caz în care ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale împotriva persoanei respective.

Compania se obligă să administreze în condiţii de siguranţă datele personale pe care le furnizaţi, singurul scop al colectării datelor cu caracter personal fiind acela de a opera şi a livra comenzile efectuate de dumneavoastră. De asemenea, Compania are obligaţia să şteargă contul de utilizator, dacă solicitaţi acest lucru de pe adresa de e-mail asociată contului dumneavoastră.

Site-ul www.jeandarcel.ro poate să conţină link-uri spre alte site-uri ale companiei, sau link-uri spre site-uri partenere, care se deschid într-o fereastră nouă.

Prin utilizarea acestui site, sunteţi implicit de acord să nu folosiţi nici un sistem care trimite mesaje în mod repetat, sau care dăunează în vreun fel site-ului sau utilizatorilor site-ului.

Conţinutul acestui site vă este oferit doar cu scop informativ, nefiind permisă copierea sau distribuirea parţială sau integrală, în nici un fel de mediu, fără o autorizaţie scrisă, obţinută de la companie.

s.c. Salon de Înfrumuseţare Monica® s.r.l. oferă descrierea produselor în limba română, fotografii, preţ (cu excepţia produselor noi), iar în cazul tratamentelor complexe, DVD-uri de prezentare cu subtitrare în limba română, şi nu poate fi făcută responsabilă pentru pagubele cauzate de folosirea necorespunzătoare a produselor cosmetice achiziţionate prin intermediul acestui site.

Vă rugăm să rețineți că plăţile sunt finale, sumele plătite nefiind rambursate în nici o situaţie, indiferent de metoda de plată.

Compania îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile şi conţinutul site-ului fără nici o notificare prealabilă. Utilizatorii interesaţi de produsele noi pot vizita pagina NOUTĂŢI.

Site-ul www.jeandarcel.ro se adresează persoanelor cu vârsta peste 18 ani, care sunt în măsură să înţeleagă termenii şi condiţiile, dar şi modul în care se creează un cont şi se trimit comenzi, în cazul persoanelor care folosesc aceste facilităţi. Dacă aveţi sub 18 ani, vă rugăm să nu folosiţi site-ul www.jeandarcel.ro.

Vă mulţumim!

Ultima actualizare: 21 mai 2018.

Ajutor

Înapoi